Over ons

Even voorstellen:

Wij zijn zorgboerderij Rond-Umme in Haarle aan de rand van de Sallandse Heuvelrug. In 2000 zijn wij gestart met onze kleinschalige zorgboerderij.

Ons team bestaat uit geschoolde pedagogische begeleiders (zowel op MBO- als HBO-niveau). Zij begeleiden en ondersteunen de kinderen en (jong)volwassenen op de groep en waar nodig individueel. Ook zijn er boerderijmedewerkers aanwezig, zij houden zich voornamelijk bezig met werkzaamheden met de dieren en de landbouw. 
Sinds 2016 hebben we een orthopedagoog in dienst. Zij is verantwoordelijk voor intakes, evaluaties en cliëntbesprekingen. Daarnaast biedt zij individuele of groepsgerichte trainingen en gesprekken aan. 

Met ons team willen we een uitdagende omgeving scheppen, waarin de cliënt steeds voorop staat.
Samen zorgen we ervoor dat de cliënt zich veilig, geborgen en gewenst voelt. Voorop staat dat de cliënt kan groeien, zich kan ontwikkelen, zich uitgedaagd voelt en vooral zichzelf mag zijn.

Sinds 2011 zijn wij HKZ gecertificeerd. Dit kwaliteitskeurmerk houdt o.a. in dat wij voldoen aan wettelijke kwaliteitseisen op zowel praktisch, als zorginhoudelijk gebied. Daarnaast werken wij voortdurend aan verbetering van onze zorg.